Miksi Slate-tietokoneet ovat tulevaisuutta (ja kuinka saada niistä kaikki irti)

Microsoft on jo jonkin aikaa yrittänyt tehdä iPadin kaltaisista tableteista vanhentuneita. Heidän argumenttinsa on, että ei ole mitään syytä omistaa tietokonetta ja erillistä tablettia, vaikka itse asiassa pitäisi voida käyttää yhtä tyylikästä laitetta, joka tekee molemmat asiat.
Tämän osoittamiseksi he esittelivät meille Surface Pro -linjan, jolla on tällä hetkellä kolme iteraatiota. Nämä ovat tietokoneita, jotka ovat yhtä tehokkaita kuin ultrabookit, joissa on irrotettavat “tyyppiset kannet” ja jotka ovat yhtä ohuita ja kannettavia kuin tabletit.
Muut yritykset ovat samalla tavalla hypänneet bändikärryyn. Sony on julkistanut muutamia Windows 8 -tietokoneita, on olemassa pari Atom-käyttöistä 8 tuuman mallia Dellin kaltaisilta yrityksiltä, ​​ja sitten on mielenkiintoisia vaihtoehtoisia hybridejä, kuten Lenovon Yoga, joka näyttää kannettavalta tietokoneelta, kunnes se taipuu noin 360. astetta.
Mikä tahansa näistä laitteista voi sopia hienosti “hybridi”- tai “liuskekivi”-luokkaan, ja on mahdollista, että näemme lähitulevaisuudessa paljon enemmän niiden kaltaisia. Lue lisää ja katsotaanpa, mikä tekee näistä laitteista niin älykkäitä, miksi niistä tulee todennäköisesti PC-teollisuuden tulevaisuus ja miten saat niistä kaiken irti.
Edut
Vaikka näiden tietokoneiden saavuttaminen kestää jonkin aikaa, ne ovat nyt alkaneet saada suosiota uskomattoman monipuolisuutensa ansiosta. Tietenkin näitä koneita voidaan käyttää tehokkaina kannettavina tietokoneina tien päällä tapahtuvaan tietojenkäsittelyyn, ja usein niitä käytetäänkin näin. Surface Pro 3 on yrittänyt täydentää Microsoftin nimellä “lapability”, joka on naurettava sana, mutta silti hyödyllinen ominaisuus.
Samaan aikaan näitä laitteita voidaan käyttää tarvittaessa enemmänkin kuin kannettavia tietokoneita, mikä tekee niistä tehokkaampia yrityksille ja nautinnollisempia kuluttajille. Ota näppäimistö pois tai taita se taaksepäin, ja yhtäkkiä sinulla on tabletti, jossa on pääsy useisiin kosketusystävällisiin sovelluksiin (Metro-käyttöliittymän kautta). Nyt voit pelata pelejä, kuten Angry Birds, pyyhkäisemällä kuvia, selata verkkoa tai lukea e-kirjoja aivan kuten tekisit iPadin kaltaisella koneella. Slate-tietokone voi tällä tavalla olla loistava kumppani laiskalle aamulle sängyssä, joka tuntuu paljon seurallisemmalta ja rennommalta kuin kuuman kannettavan tietokoneen parissa työskenteleminen.
Yrityksille tämä mahdollistaa myös “pystytietokoneen”. Toisin sanoen voit kantaa sitä yhdessä kädessä ja kirjoittaa näytön näppäimistöllä messuilla seurusteleessasi tai voit siirtää sen kokouksessa esitelläksesi suunnittelutyötä jne. Laitteet, kuten Venue 8, Duo 11 ja Surface Kaikissa Pro 1-3:ssa on tehokkaat kynät, jotka tekevät muistiinpanojen tekemisestä One Note -sovelluksen kautta erittäin tehokkaan ja intuitiivisen prosessin.
Voit jopa irrottaa tabletin näppäimistöstä ja laittaa sen telineeseen tai telakointiasemaan, jolloin siitä tulee täysimittainen tietokone. Heitä mininäppäimistö ja hiiri, niin saat koneen, joka toimii aivan kuten täysi tietokone. Liitä se televisioon ja se on pelikonsoli! Sitten kun haluat lähteä ulos, voit heittää sen sisään, ja kun olet liikkeessä, se on helppo tuoda mukanasi.
Parhaan hyödyn saaminen
Jotta saat kaiken irti taulutietokoneesta, varmista, että valitset sellaisen, joka on tarpeeksi pieni ja tarpeeksi kevyt, jotta sitä voidaan käyttää aidosti tablettina. Etsi sellainen, jonka akkukesto on hyvä, ja mieluiten digitoijaa, jotta sitä voidaan käyttää muistiinpanojen tekemiseen ja luonnosteluihin.
Sijoita samalla aikaa uuteen sovelluskauppaan, jotta löydät sovelluksia, jotka toimivat hyvin kosketusnäytön kanssa. Täällä on myös hienoja pelejä, joten tutustu esimerkiksi Rayman Fiesta Runiin, jotta voit todella nauttia koneestasi tablet-laitteena.
On myös hyvä idea ostaa Bluetooth-näppäimistö ja hiiri. Tällä tavalla taulusi voi näyttää aivan täystietokoneelta, kun olet työpöytäsi ääressä, mutta se on helppo poimia ja ottaa mukaan matkalle, kun haluat käyttää sitä monilla muilla tavoilla.