Kuusi tapaa päivittää vaatekaappisi rikkomatta pankkia

Vaatteet, joita käytät, kertovat paljon sinusta ja persoonallisuudestasi. Niillä ei ole vain valtava vaikutus ulkonäköön, vaan ne ovat myös tapa ilmaista itseäsi. Kun pukeudut upeaan asuun, näytät tyylikkäältä, ja itseluottamustasosi kasvaa valtavasti. Uusien vaatteiden vaihtaminen ja ostaminen voi usein olla kallis tehtävä, mutta voit tehdä useita muita asioita, joilla voit päivittää vaatekaappisi ilman suuria summia käteistä. Tässä artikkelissa on kuusi yksinkertaista tapaa päivittää vaatekaappisi hetkessä.

Lisätarvikkeet

Loistava tapa lisätä ylimääräistä pizzeria mihin tahansa asuun on pukea se lisävarusteilla. Lisävarusteilla on mahdollisuus muuttaa päiväasu sellaiseksi, joka sopii täydellisesti illanviettoon laattojen päällä. Mikset sijoittaisi uusiin koruihin, kuten kaulakoruihin, rannekoruihin tai korvakoruihin? Voit myös käyttää päähineet, kuten päänauhat ja hatut, päivittääksesi olemassa olevaa vaatekaappiasi.

Räätälöinti

Onko sinulla useita vaatteita, joista pidät, mutta ne eivät vain sovi sinulle enää hyvin? Sen sijaan, että heität ne pois, voit viedä ne räätälöimään nykyisen kokosi mukaisiksi. Räätälöillä on mahdollisuus nostaa tai pidentää suosikkifarkkujasi, kasvattaa hameen vyötärönauhaa tai pukea mekko, jota rakastat. He pystyvät myös korjaamaan vaurioituneita vaatteita. Jos olet kätevä neulan ja langan tai ompelukoneen kanssa, voit tehdä säädöt myös itse kotona.

Niitit

Toinen tapa päivittää vaatekaappiasi on ostaa vaatteita, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Tämä voi sisältää korkealaatuisia ja hyvin valmistettuja kohteita neutraaleissa väreissä. Nämä toimivat hyvin useiden olemassa olevien vaatteiden kanssa, ja ne kestävät varmasti pitkään.

Kuivapesu

Kaikki esineet, joissa on vaikeasti irtoavia tahroja, voidaan viedä kuivapesulaan. Kuivapesutiimillä on asiantuntemusta, joka poistaa nämä tahrat ja saa vaatteesi näyttämään jälleen uusilta.

Hanki Thrifty

Mikset suuntaisi paikalliseen käytettyyn tavarataloasi tekemään edullisia metsästysostoksia? Monissa käytetyissä kaupoissa on design- tai vintage-tuotteita voimakkaasti alennettuun hintaan, ja et koskaan tiedä, mitä löydät ostosmatkaltasi.

Vaatteiden vaihto

Hauska idea on kokoontua ystävien ja perheen kanssa ja vaihtaa vaatteita. Täällä jokainen tuo mukanaan vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita, joita he eivät enää halua. Voit sitten vaihtaa tarpeettomat tavarasi johonkin, jota rakastat ja jota käytät. Tämä tekee illasta hauskan, ja voit myös olla yhteydessä ystäviin ja perheeseen.

Siinä on kuusi yksinkertaista ja helppoa tapaa päivittää olemassa olevaa vaatekaappiasi pankkia rikkomatta.